Vervoer Verhaegen rijdt efficiënter met DAF

Zaakvoerster Ilse Daems: “Vervoer Verhaegen is al jaren huistransporteur van Emrol, producent van industriële batterijen, laders en toebehoren. Voor bepaalde zware zendingen moesten wij  met onze klassieke distributiewagen twee keer het traject afleggen. Nefast voor het milieu, weinig efficiënt en een bijkomende kost voor de klant. Om dit op te lossen, besloten we deze DAF CF FAQ (8×2) met een gestuurde voorloop- en naloopas aan te kopen bij DAF concessiehouder Garage Peeters uit Herentals.”

Deze 32-tonner 4-asser met een wielbasis van 5,6 meter en een plywood laadbak van 8,7 meter is dus uitermate geschikt voor de leveringen bij klanten die niet over een uitrusting beschikken om een oplegger te lossen. De distributiewagen is een kleiner maar toch uiterst wendbaar type, maar met een groter laadvermogen.

Vervoer Verhaegen beschikt over een wagenpark van 40 à 45 trucks waarvan de helft DAF. Eind vorig jaar kocht Vervoer Verhaegen 2 CF FA-vrachtwagens om twee oudere eenheden te vervangen.

Ilse Daems: “Een bijkomende reden om voor DAF te kiezen, is de aanwezigheid van Garage Peeters hier vlakbij. Zij bieden ons een zeer goede dienstverlening na verkoop, wat toch ook heel belangrijk is.”