Vervoer Verhaegen zorgt voor meubeltransport én montageservice

Dankzij enkele strategische overnames heeft Vervoer Verhaegen zijn kwalitatieve dienstenaanbod verder uitgebreid. Waar het bedrijf al vijftien jaar lang meubeltransporten deed, heeft het nu ook een ervaren ploeg monteurs ter beschikking. Dat betekent dat zowel meubelbedrijven en handelaars als eindklanten op nog betere service kunnen rekenen. Ilse Daems en Jan Franck vertellen meer over deze nieuwigheid.

Verhuisbedrijf overgenomen
“Eind vorig jaar hebben we een deel van een verhuisbedrijf en een meubeltransportbedrijf overgenomen,” begint Ilse. “We hadden al klanten in de meubelwereld en deden al vijftien jaar meubeltransport, maar nu beschikken we ook over een ploeg monteurs. Zo kunnen we al onze klanten een ruimer dienstenpakket bieden. De ploeg levert leveren aan meubelzaken of bij de klant aan huis en monteert de meubels ter plaatse. Heel wat mensen bestellen online een kast of ander meubel, maar kunnen hun stukken niet in elkaar steken. Daarop zetten we nu in.”

Voor diverse klanten
Het meubeltransport en de montageservice is er voor diverse klanten. “We werken zowel B2B als B2C,” legt Jan uit. “Het gaat om meubelzaken en webshops, maar we werken ook rechtstreeks met fabrikanten. Op het vlak van B2C zijn we specifiek uitgerust om de verkopende partij ondersteuning te bieden. We maken afspraken met de koper, geven de levertijd door en laten hem of haar het levermoment kiezen.”

Andere manier van werken
Meubels leveren én monteren vraagt een andere manier van werken en organiseren. “We hebben voor deze dienst altijd twee mensen op een vrachtwagen zitten. Dat zorgt voor een andere prijs. We bieden dus zowel eenmansbelevering als tweemansbelevering en kunnen leveren én monteren. Veel bedrijven kunnen ofwel het een of het ander, maar wij doen beide: dat maakt ons uniek,” vertelt Jan.

Om deze dienst te bieden, is ook het juiste personeel nodig. Ilse: “We zoeken dus goede vrachtwagenchauffeurs die goed passen in onze ploeg, maar die ook nog eens handige Harry’s zijn en goed kunnen monteren. Het gaat dan bijvoorbeeld om mensen die in een vorig leven schrijnwerker waren.”

Snelle levertijden

Vervoer Verhaegen onderscheidt zich verder door snelle levertijden. Jan: “We leveren heel snel in heel de Benelux. Doorgaans verlopen meubelleveringen traag, maar wij leveren ongezien snel in die wereld. Het zorgt ervoor dat onze klanten nu heel wat meer door ons laten leveren dan vroeger. Dankzij snelle leveringen kan een meubelzaak of fabrikant sneller factureren én is zijn klant tevreden. We blijven uitkijken naar duurzame samenwerkingen op langere termijn en op grotere schaal.”

Op zoek naar een logistieke partner die je meubels snel en betrouwbaar levert en je een persoonlijke service biedt? Schakel Vervoer Verhaegen in!